Business Analist

Om ons Finance team te versterken zoeken we per direct twee Business Analisten! Heb jij een afgeronde WO opleiding, minstens 2 jaar relevante werkervaring en vind jij het leuk om financiële modellen te maken, waardoor Ennatuurlijk de juiste investeringsbeslissingen kan nemen? Ben jij daarnaast in staat cijfers snel en accuraat te analyseren en je collega’s hierop uit te dagen? Schrik jij niet van een investeringsmogelijkheid van EUR 80mln waarbij 4 partners betrokken zijn in de ontwikkeling? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ons doel is een koploper te zijn in de energietransitie en daarom zijn we druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe duurzame projecten. Als Business Analist ben je daar een hele belangrijke schakel in. Bovendien draag je door bij ons te werken bij aan de energietransitie van Nederland. De komende jaren is het hier dus te doen!

Jouw werkdag
Binnen Ennatuurlijk zijn maar weinig dagen hetzelfde. Dit zou er één kunnen zijn:

Maandagochtend. Op ons gloednieuwe kantoor (met dakterras!) op Strijp in Eindhoven heb je een afspraak met een Accountmanager: een woningcorporatie heeft de wens een bestaande flat van het gas te koppelen en op ons duurzame warmtenetwerk te laten aansluiten. Daar zijn wij voor! Je collega heeft al diverse alternatieven en scenario’s bedacht. Nu heeft hij jouw hulp nodig om deze verschillende opties door te rekenen op financiële haalbaarheid en om te analyseren wat het beste scenario is.

Na deze meeting zoek je meteen je technische collega op die bekend is in de desbetreffende regio. Je weet dat hij je aan de info kan helpen die je nodig hebt om accurate kostenramingen te maken. Gelukkig had je hierna tijd gereserveerd om je analyse skills los te laten gaan! Je kan hierdoor de risico’s en mogelijke meevallers goed beoordelen. Je bent nog nauwelijks klaar met je analyse of er loopt een andere collega langs die je vraagt even mee te kijken met het inzichtelijk maken van de voor- en nadelen van een contractvoorstel. Het is een lekker dynamische dag!

Tijd voor een lunch samen met je collega’s in onze (zoveel mogelijk biologische) kantine. In de middag spreek je met wat sales en technische collega’s in één van onze moderne overlegkamers (of op de leuke hangstoelen of wandelend in het park) over de opwekfaciliteiten: kunnen er nieuwe klanten aangesloten worden? Welke kansen zijn er in beeld? Hoe duurzaam zijn onze opwekinstallaties en welke gevolgen heeft dit? Zijn er nog investeringen die op korte termijn moeten worden goedgekeurd?

Voordat je de deur uitloopt, check je nog snel waar je morgenochtend moet zijn. Je hebt je namelijk ingeschreven voor een maandelijkse workshop. Dit keer is dat ‘onweerstaanbaar overtuigen’. Dat komt je later deze week bij een belangrijke meeting goed van pas! Na deze volle dag aan jou de keus om nog even onder in het gebouw te gaan sporten of direct met een voldaan gevoel weer richting huis te gaan.

Jij krijgt
Veel!
  • Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken zoals een Iphone en een laptop zijn bij ons prima geregeld.
  • Mogelijkheid om thuis te werken.
  • Om je fit te houden mag je voor, tijdens, of na een dag hard werken zelfs gratis sporten bij Eindhovengym! Een super hippe gym bij ons beneden in het pand.
  • We geven je alle vertrouwen en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Een prachtige kans in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en waar je met ons mee mag bouwen en groeien.
  • Een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.

Hoe leren we elkaar kennen?
Bij Ennatuurlijk gaat het er niet alleen om dat wij jou leren kennen. We vinden het ook belangrijk dat jij ons goed kent. Daarom vinden er in het sollicitatieproces twee gesprekken plaats. Ook een rondleiding en een praktijkgerichte casus kunnen deel uitmaken van het proces. Ben je nieuwsgierig geworden naar het werken bij Ennatuurlijk? Bekijk hier andere testimonials van je toekomstige collega’s!

Direct vragen stellen en solliciteren
Solliciteer direct via de 'Solliciteer' button!
Heb je vragen over het sollicitatieproces? Stuur dan een WhatsApp of bel naar Fleur Verdaasdonk (HR adviseur) op 06-15 32 41 34.
Je kan ook contact opnemen met Bram de Mol (Teamlead Business Analyse), via 06-11 03 13 25.
Als je reageert, doen wij dat ook en wel binnen een week. Behalve als het om acquisitie gaat, want daarin zijn we niet geïnteresseerd.
We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
13-10-2019
Standplaats
Eindhoven
Opleidingsniveau
Master / Postdoctoraal
Salaris
Goede arbeidsvoorwaarden
Trefwoorden
.
Branche
Energie & Nutsvoorziening
Provincie
Noord-Brabant
Trefwoorden
.